Fleetmanager

APLIKACIJA ZA SATELITSKO PRAĆENJE VOZILA I VOZNOG PARKA U REALNOM VREMENU!
EFIKASNO OPTIMIZUJTE I SMANJITE TROŠKOVE BILO KAD I BILO GDE!

FleetManager funkcioniše uz pomoću:
1. sistema globalnog pozicioniranja (GPS sateliti);
2. softverskog rešenja dostupnog putem računara, tablet uređaja ili pametnog mobilnog telefona sa internet konekcijom;
3. mreže operatera mobilne telefonije (GPRS/GSM);

Odlikuje se primenom OpenStreet mapa i različitih GoogleMaps servisa. U okviru mape imate mogućnost da označite željene tačke, kao što su važne lokacije i objekti.

Transportna privredna društva, kao i privredna društva sa voznim parkom za sopstvene potrebe, moraju da teže podizanju kvaliteta rada svog voznog parka i smanjenju troškova u cilju stvaranja što bolje pozicije održivosti transportne usluge na tržištu.

Zašto Fleetmanager?

  • Pratite svoja vozila u kako biste izbegli kašnjenja i incidente u toku eksploatacije vozila.
  • Podignite kvalitet usluge kontrolom statusa rute u relalnom vremenu.
  • Indentifikujte stil voznje vozača (naglo kočenje, skretanje, držanje vozila u leru, detekcija udara itd.).
  •  Upravljajte ukupnim troškovima Vašeg voznog parka uz pomoć elektronske servisne knjige koja omogućava pristup svim podacima u vezi troškova i održavanja vozila na jednom mestu.
  •  Alarmna upozorenja i notifikacije možete dobijati putem SMS ili mail-a.
  •  Pratite istorijske podatke na mapi i timeline. Redovno pratite izveštaje i grafičke prikaze za (predjene kilometre, vreme, brzinu, stanje vozila, potrošnju goriva i za kontrolu nivoa goriva).
  •  Kontrolišite obilazak zadatih lokacija i vreme zadržavanja.
  •  Kreirajte rute, zone i tačke interesa u željanom obliku i dimenzijama na osnovu veličine vozila, tereta, iskustva vozača za bolju sigurnost, poštovanje radnih sati radnih mašina i zakona.

Povećajte efikasnost

Kreirajte rute, zone i tačke interesa u željanom obliku i dimenzijama na osnovu veličine kamiona, tereta, iskustva vozača za bolju sigurnost i poštovanje zakona.

Povećajte bezbednost

Pratite svoja vozila kako biste izbegli kašnjenja i incidente u toku eksploatacije vozila. Podignite kvalitet usluge kontrolom statusa rute u realnom vremenu.

Smanjite troškove

Upravljajte ukupnim troškovima Vašeg voznog parka uz pomoć elektronske servisne knjige koja omogućava pristup svim podacima u vezi troškova i održavanja vozila na jednom mestu.

Smanjite štetnost CO2

Održivost životne sredine podrazumeva efektivan razvoj strategija za monitoring kretanja vozila pomoću GPS sistema u cilju prevencije i smanjena štethih gasova.