Olymo

SVEOBUHVATNI ERP SOFTVER ZA PLANIRANJE, ORGANIZOVANJE, KOORDINACIJU I PRAĆENJE RESURSA, POSLOVNIH AKTIVNOSTI I PROCESA.

Zašto Olymo?

Mogućnost implementacije pojedinačnih modula

Intuitivan, lak za učenje i pruža potpunu podršku

Sve se prati u realnom vremenu implementacije pojedinačnih modula

Izveštaji su dostupni odmah

Pratitrenutnu geolokaciju  

Postavljaciljeve i ključne KPI

Kako radi Olymo softver?

Cloud sistem obezbeđuje pouzdanost i sigurnost podataka čak i u slučaju tehničkog otkaza servera ili delova infrastrukture, podaci automatski postaju aktivni na drugom serveru. Garantovane performanse podržane su od strane algoritama, koji prate i kontrolišupromenei na taj način ukazuju na potencijalne probleme u realnom vremenu.

Geolokacijski servisi aplikacije omogućavaju menadžmentu kompanije da prati da li se kupci zaista obilaze i koja je frekvencija tih obilazaka. Na osnovu ovoga se kasnije generišu izveštaji o mesečnom broju obilazaka, kao i ukupnom broju aktivnih kupaca.

Praćenje toka porudžbenica
Komercijalisti koriste sistem za generisanje porudžbenica i isti taj sistem kasnije mogu da koriste za praćenje statusa porudžbenica – od fakturisanja, preko pakovanja do isporuke robe.

Mogućnost uključivanja kupaca
Aplikacija vam dozvoljava da uključite i vaše kupce i da im date mogućnost da oni kreiraju pordužbenice. Na ovaj način se značajno štedi vreme vaših zaposlenih i mogućnost greške se svodi na minimum.

Mogućnost uključivanja dobavljača
Aplikacija vam omogućava da možete i vaše dobavljače da uključite, u meri koja vama odgovara, u poslovanje vaše firme, a vezano isključivo za artikle iz asortimana samog dobavljača.

Generisanje izveštaja o numeričkoj distribuciji
Veliki broj različitih izveštaja vam omogućava da u svakom trenutku imate pregled pozicioniranosti vaših brenodova po tipu partnera, po samim partnerima ili po vašim komercijalistima.

Modul za targetiranje
Iz našeg iskustva ovo je segment prodaje na koji firme najmanje obraćaju pažnju. Prilikom postavljanja targeta uglavnom se fokusiraju na rezultate, a ne na procese prodaje kojima jedino može da se upravlja. Ova aplikacija ne samo da omogućava praćenje realizacije osnovnih KPI-eva, već i pomaže u organizovanju modernog i efikasnog prodajnog tima.

Lidovi
Poseban segment aplikacije je posvećen upravljaju lidovima i praćenju njihove konverzije u stalne i stabilne partnere vaše firme.

Sales Pipeline
Kao jedan od osnovih alata za praćenje prodajnih rezultata posebna pažnja je posvećena ovom delu. Osnovna ideja je da se praćenjem osnovih faza u toku prodaje identifikuju najveći gubici tokom tog procesa i da se fokusiranim delovanjem uočeni nedostaci eliminišu.

Merchandizing modul
Za korisnike u čijim kanalima prodaje postoje i maloprodajni sistemi napravljen je modul koji olakšava rad sektora za merchandizing, sa mogućnošću definisanja i praćenja planograma.

Key account modul
Aplikacija nodu mogućnost da se određeni kupici definišu kao key account kupci. Ovo dalje podrazumeva da se ovi kupci prate na poseban način i da izveštaji vezani za njih imaju dosta više detalja.